Cateodata copiii, ca si adultii au nevoie de terapie. Copiii se afla intr-o continua transformare de aceea si nevoile lor se schimba. De multe ori nu este clar de ce copilul este dintr-o data retras, ingrijorat, stresat, temator.
Terapia pentru copii se adreseaza copiilor si parintilor care vin cu acestia, pentru tratarea urmatoarelor problematici: insomnie, agresivitate, izolare, agitatie, nervozitate, probleme scolare, tulburari de comportament, fobii, timiditate, anxietate, deficit de atentie, somn agitat, cosmaruri, neincredere in propriile forte, gelozie fraterna,  dar si celor care parcurg etape ale vietii dificil de gestionat (divortul parintilor, mutarea locuintei, schimbarea scolii, spitalizare, plecarea unuia dintre parinti, intrarea la scoala.
Managementul parintilor. Are ca scop dezvoltarea si corectarea comportamentelor parintilor care duc la reactii negative din partea copiilor. Se caracterizeaza prin: ajutarea parintilor sau parintelui sa observe, sa identifice si sa reactioneze la comportamentul problema al copilului prin alte forme si modalitati noi, furnizarea oportunitatilor de a practica noi deprinderi de parinti si aplicarea acestora acasa.
Daca simtiti ca ceva se intampla cu copilul dumneavoastra sau ca are nevoie de ajutor pentru a trece peste un eveniment major din viata lui, ascultati-va instinctul si apelati la terapie!

Deseori copiii nu constientizeaza propriile nevoi si nu pot cere in mod direct ajutorul insa fac acest lucru prin manifestarea diferitor comportamente dezadaptative. Aceste comportamente trebuie luate in serios iar noi, adultii, suntem responsabili sa le oferim oportunitatea de a creste si de a se dezvolta intr-un mod sanatos si armonios.